Prodej rodinného domu 250 m², Bílá Lhota

3 490 000 Kč

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 3 503 m2 v obci Pateřín (Bílá Lhota), situované mezi Zábřežskou vrchovinou a Litovelským Pomoravím, cca 9 km od Bouzova. Rozlehlý dům sestává z dvoupodlažní obytné části o dispozici 3+1 s podkrovím, dále dvoupodlažního domu o dispozici 2+1 a množství původně zemědělských přístaveb. Zastavěné plochy a dvůr mají výměru 765 m2, celková výměra zahradních částí je 2 738 m2 – nabízí se příležitost např. chovu domácích zvířat.
Všechny části domu včetně obytné jsou určeny k rekonstrukci a bez investice jsou aktuálně neobyvatelné. Rozlohou dům sestává ze zatravněného dvora se zápražím, na který navazuje další část domu určená k bydlení, a průjezd vedoucí do zahrady - ovocného sadu o výměře 1412 m2. Za oplocenou zahradou se nachází další pozemek o rozloze 1326 m2 vedený jako zahrada a orná půda, určený k pěstování zemědělských plodin, případně jiným hospodářským účelům.
V obou částech domu je zavedena elektřina, aktuálně se využívá voda studniční, kterou do obou částí domu přivádí čerpadlo. Ohřev vody zajišťuje v obou částech domu elektrický ohřívač. Kanalizace je aktuálně svedena do septiku. Objekt lze napojit na veškeré obecní přípojky – kanalizace je vyvedena až na pozemek bezprostředně k domu a je připravena k napojení, vodovodní a plynová přípojka je před domem v uliční části.
Obec Pateřín je součástí obce Bílá Lhota, vzdálené cca 1 km. Jedná se o malou obec bez občanské vybavenosti – veškerá občanská vybavenost je v Bílé Lhotě, kde se nachází také známé arboretum. Nedaleko se nachází známé Javoříčské či Mladečské jeskyně, o hradu Bouzov nemluvě. Lokalita je svým umístěním v blízkosti známých turistických cílů atraktivní pro rekreační účely, ale i jako možnost klidného bydlení pro vyznavače ekologického životního stylu.
Pro bližší informace, případně prohlídku, neváhejte kontaktovat RK.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 305-24
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 3 503 m²
Plocha užitná 250 m²
Plocha zastavěná 765 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist