Prodej chalupy 80 m², Konice

1 899 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme chalupu k rekonstrukci. Nemovitost je připravena ve stadiu tzv. hrubé stavby, která svojí dispozicí umožňuje vytvořit zajímavý prostor, jak pro soukromí každého člena rodiny, tak je zde možnost vytvoření společného prostoru se zázemím pro všechny. Jedná se o samostatně stojící stavbu, kterou po rekonstrukci lze využít, jak k trvalému bydlení, tak jako rekreační chalupu, kterou budou noví majitelé využívat k odpočinku od ruchu městského bydlení. Je zde možnost také půdní vestavby, čímž se vytvoří další obytný prostor.
Chalupa je umístěna v těsné blízkosti lesa s výhledem na krásný místní rybník. Přístupová cesta vede po místní komunikaci a je celoročně udržovaná.
K nemovitosti náleží prostorná garáž, za chalupou najdeme dřevník a technické zázemí, které lze upravit a využít dle vlastních představ. Dále je zde jímka, do které jsou svedený odpady. Chalupa je napojena na vlastní zdroj vody, která má kvalitu vody kojenecké, což je velkou výhodou.
Po vstupu do chalupy, který je umístěn z boční části se ocitneme v první obytné místnosti, odtud se dostaneme do prostoru bývalé kuchyně, ze které je vstup do koupelny s WC a také je vstup do další místnosti, která je velmi prostorná. Do tohoto prostoru (dříve pokoj) je také vstup z koupelny, který je možno trvale uzavřít. Další obytná část je velmi prostorná (25m2), lze využít jako centrální pokoj, popř. rozdělit tuto místnost na dva pokoje. Zde je možnost napojení krbových kamen na komín, který je vyvložkováný. Hydroizolace základů stavby již byla provedena. Celkově je zde prostor, který lze upravit dle požadavků nového majitele, s možnosti vybudovat soukromý prostor pro každého člena rodiny.
Co se zahrady týká, tak současní majitelé již započali terénní úpravy, které jsou zajímavě rozčleněny na relaxační, ovocnou, zeleninovou a okrasnou část. Tím vznikl osobitý styl zahrady. Je zde ještě velké množství přírodního dekoračního kamene, které je majitel ochoten ponechat jako součást prodeje a kupní ceny. Prostor pro dětské hry také nebyl opomenut.
Dejte sami sobě prostor a čas na osobní prohlídku, jelikož tato nemovitost a její okolí má svůj atypický ráz, který nelze poznat ani z textu, ani z fotodokumentace.
Čunín je vesnice, část obce Konice v okrese Prostějov. Nachází se asi 3,5 km na jihovýchod od Konice. Přímo obcí teče Divoký potok. Kolem obce protéká říčka Romže, která napájí několik místních rybníků. Těm se říká Čertovy rybníky a jsou využívány ke sportovnímu rybolovu. Je zde vlakové a autobusové spojení ve směru Konice – Prostějov.

Základní údaje

ID nemovitosti 5432688
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 680 m²
Plocha užitná 80 m²
Plocha zastavěná 242 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist