Prodej výrobního objektu 880 m², Čelechovice na Hané

15 990 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme komplex budov v Čelechovicích na Hané.
Komplex je rozdělen na dvě části a to na část obytnou, kde se aktuálně nachází 3 samostatné bytové jednotky a na část průmyslovou.
Dle vyjádření stavebního úřadu a územního plánu je možné celý komplex předělat na bytový dům a jednotlivé jednotky dále pronajímat nebo prodat.
Budova je tak vhodná jako krátkodobá nebo dlouhodobá investiční příležitost výstavbou bytových jednotek nebo jako místo pro Vaše podnikání s možností vlastního ubytování, ubytování zaměstnanců nebo zachování aktuálních nájemníků a zachování stálého příjmu.
V přední části domu se nachází bytové jednotky 3+1, 4+1 a mezonetový byt 3kk. Všechny byty jsou velmi prostorné s velkým množstvím úložných prostor.
Průmyslová část je rozdělena dále na skladovací a provozní část. Provozní část se nachází v prvním patře, obsahuje 3 pracovní místnosti, kancelář s kuchyňkou a šatnu se sociálním zázemím.
Skladovací část se skládá z dvou velkých sklepů, garáže a dvou zcela nevyužitých pater, zadní části budovy.
Budova má i prostornou vnitřní plochu s dostatečně širokou bránou, který zajistí i průjezd nákladních automobilů. Prostory mají i nákladní rampu a široká vrata pro manipulaci s těžkou technikou.
Obec Čelechovice na Hané se nachází nedaleko města Prostějov. Je zde základní sociální vybavení a velmi dobrá dostupnost do města i na dálnici.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5434663
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 897 m²
Plocha užitná 880 m²
Plocha zastavěná 515 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist